Like

20 нови слики од човекот кој изработува смешни костуми на најевтин можен начин

Cosplay или дизајнот на костумите може да бидат многу скапо, особено ако го разбирате ова хоби како сериозна работа од која заработувате.

Anucha “Cha” Saengchart се занимава со cosplay, но неговите методи се поразлични од вообичаените.

Неговата главна цел е да го направи костимот што е можно поевтин, а резултатите од неговите чудни идеи изгледаат пресмешно. 🙂

Подолу можете да видите некои од неговите неодамнешни дела што ги објави на социјалните мрежи.

Напиши коментар