Like

15 уникатни продавници кои знаат како да ги изненадат своите клиенти

Претежно одeњето во шопинг е рутина за нас и не очекуваме забава или изненадувања. Но, некои продавници решија да им пружат малку поинакво искуство на своите клиенти.

Тие сигурно би сакале да поминат низ овие продавници. 😀

Продавница каде што може да се спуштите под лизгалка

Тука можете да купите лего коцки на мерење

Овие камења се користат за клиентите да ги пробаат обувките во услови на отворено

Обрнете внимание на работното време

Паркинг 😀

Трговскиот центар во Москва има највисок аквариум (тој е висок скоро 20 метри)

Во Јапонија, можете да купите чоколади KitKat со необични вкусови

Продавницата во Берлин продава перници во форма на месо и салама

Постои продавница во Париз каде што можете да купите тоалетна хартија во која било боја 😀

Во Солт Лејк Сити бил изграден трговски центар врз потокот

Во Италија, постои продавница која продава перници во форма на тестенини

Во овој двоспратен супермаркет има рампа за колички

Во англискиот град Southwick, постои продавница во која се користат балони за обележување на места со одредени производи

Тие не ставиле плочки во оваа продавница, туку теписи 😀

Во оваа продавница се продаваат само виолетови предмети

Напиши коментар