Like

Ниту протестите во Минеаполис не можат да го натераат овој човек да ја напушти теретаната

Протестите и немирите во САД сè уште не престануваат, а снимките и сликите што ги гледаме секој ден се ужасни. Но, овој човек успеа да го насмее цел свет.

Прозорецот на теретаната каде што вежба е целосно распарчен и стаклото е насекаде, но тој продолжува да вежба како ништо да не се случува. 😀

Напиши коментар