Like

Сосема обични девојки ги имитирале најпознатите модели и тотално можат да им парираат!

Списанието Sports Illustrated ги повикал читателите да направат римејк на најпознатите страници од минатото, па тука се најдоа провокативни никони, но и голи тела покриени со боја.

Читателките на магазинот имале задача бо текот на карантинот да ги рекреираат своите омилени насловни на најдобар можен начин.

И девојките се покажале повеќе од креативни

Напиши коментар