Категорија

Like

Категорија

Оваа чистачка очигледно беше уморна од молење на луѓето да престанат да фрлаат ѓубре на подот. Тие ја продолжиле својата лоша навика дури и по неколку предупредувања, па таа решила да ја искористи моќта на сарказмот за да ги охрабри да размислат. Што мислите, дали престанаа да фрлаат ѓубре после…