Like

За една година залепил 42.000 кибритчиња за да направи топка, еве што се случило кога ги запалил

Луѓето честопати доаѓаат до чудни идеи, но само неколкумина посветуваат исто толку време колку што овој човек посветил за постигнување на својата цел.

Еден човек од Њујорк залепи 42.000 кибритчиња за десет месеци за да направи голема запалива топка.

Тој потрошил околу 500 долари, а откако завршил, решил да ги запали и да снима што се случува.

Напиши коментар