Like

Овој човек објавува фотографии со филтри затоа што некој му рекол дека ќе ги привлече жените на тој начин

Запозавањето нови луѓе и наоѓањето љубов може да биде доста тешко.

Глен Ембри објави на Фејсбук сет смешни фотографии кои изненадија многу интернет корисници. Како што вели, некој му рекол дека дамите ќе го сметаат за попривлечен ако објавува слики со филтри.

Глен ги натера сите свои пријатели на Фејсбук да се смеат на оваа шега, но и многу други бидејќи фотографиите наскоро станаа вирални.

Напиши коментар