Like

Невестата на свадбата направи нешто лудо што гостите ќе го паметат до крајот на животот

По прошетката кон олтарот и целата церемонија, време беше да го фрли букетот.

Сепак, оваа млада жена имаше чудна идеја.

Не стануваше збор за обично фрлање букет. Таа се одлучи за нешто лудо …

Напиши коментар