Like

Медицинска сестра заборавила дека нејзината заштитна облека е транспарентна? Пациентите имаа што да видат

Дали оваа медицинска сестра од Русија заборави дека нејзиниот заштитен костум е транспарентен или во него е премногу жешко?

Таа тврдеше дека причината е втората, но тоа не и помогнало затоа што на крајот била казнета за несоодветно однесување.

Пациентите рекле дека не им пречи нејзиниот начин на облекување.

Фотографијата е направена во болница во рускиот град Тула:

Напиши коментар