Like

Луѓето прават смешни слики „Моите планови наспроти 2020 година“, еве неколку од најдобрите

Сите ќе се согласиме дека 2020 година беше ужасна година досега.

На почетокот на годината сите ги гледавме ужасните пожари во Австралија. Подоцна, животот како што го знаеме беше запрен со пандемијата на корона вирусот, а хрватската престолнина се разбуди со земјотрес. Сега, по скоро половина година, сите се прашуваме што е следно.

Но, иако 2020 година ги уништи нивните планови, некои луѓе не дозволија тоа да го уништи нивниот дух. Тие направија слики кои совршено ја опишуваат оваа година на смешен начин.

Напиши коментар