Like

Работник во сервис за мобилни телефони добил расипан мобилен телефон и нашол неочекувана порака во него

Вработен во сервисотт за мобилни сподели порака на Фејсбук која ја нашол во „расипан“ мобилен телефон. Според она што е напишано во него, се чини дека сопственикот на уредот се нашол во сериозни проблеми. 🙂

Пораката гласи: „Ве молам, не го поправајте мобилниот телефон. Проблем со жената“

Заедно со пораката, работникот најде мал подарок …

Зошто мислите дека човекот го жртвувал својот мобилен телефон? 🙂

Напиши коментар