Like

Чистачката го загуби трпението и ги натера луѓето да размислат со саркастична порака

Оваа чистачка очигледно беше уморна од молење на луѓето да престанат да фрлаат ѓубре на подот.

Тие ја продолжиле својата лоша навика дури и по неколку предупредувања, па таа решила да ја искористи моќта на сарказмот за да ги охрабри да размислат. Што мислите, дали престанаа да фрлаат ѓубре после ова или ја послушаа?

Еве што им напиша таа:

Напиши коментар