Bridal

Фустани за деверуши

Дали можеби сте гледале некој американски филм со деверуши на свадба? Епа тоа го има и кај нас, и тоа се повеќе и повеќе… Девојките кои ги одбира невестата, носат исти или слични фустани, и ќе и бидат поддршка во текот на целата свадба. Да бидете деверуша е огромна чест, не обврска, и токму поради тоа деверушата треба да изгледа скоро добро како и невестата.

Погледнате неколку наши предлози за фустани за деверуши…

Напиши коментар