← НАЗАД НА БОЗА

Футуристички дом како мала кутија

Футуристички дом како мала кутија
545 Читања

Прекрасна мала куќа со футуристички дизајн, „поставена“ на морскиот брег во Лима, Перу. Куќата изгледа многу слатко, како мала кутија поставена на идеална локација. Изведена е во црвено бела комбинација, внатрешниот простор минимално уреден и совршен вграден надворешен базен. Има се што треба и ништо повеќе. Многу впечатлива изведба на внатрешните скали кои водат до вториот кат. Полека но сигурно нашите домови се менуваат и се сосема различни од она на што сме навикнале векови наназад.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk