man fashion

Gucci Pree-fall 2014 – Линија за мажи (Видео)

Италијанската модна куќа Gucci ги ангажираше своите омилени модели за новата pre-fall 2014 колекција.

Во овој lookbook, моделите Baptiste Radufe, George Barnett и Janis Ancens ги претставуваат новитетите на овој луксузен бренд. Колекцијата ни ги претставува класичните предмети како што се оделото во пруги и новите луксузни неопходности како што се “бомбер” јакните. Со шик чувство за стил, капутите и јакните за преодниот годишен период се направени од лесни материјали, а дополнети се со топли и удобни џемпери.  За оваа сезона Gucci ни претставува совршени парчиња од машката гардероба.

GUCCI PRE-FALL 2014 - linija muške odeće

GUCCI PRE-FALL 2014 - linija muške odeće

GUCCI PRE-FALL 2014 - linija muške odeće

GUCCI PRE-FALL 2014 - linija muške odeće

GUCCI PRE-FALL 2014 - linija muške odeće

GUCCI PRE-FALL 2014 - linija muške odeće

GUCCI PRE-FALL 2014 - linija muške odeće

GUCCI PRE-FALL 2014 - linija muške odeće

GUCCI PRE-FALL 2014 - linija muške odeće

GUCCI PRE-FALL 2014 - linija muške odeće

GUCCI PRE-FALL 2014 - linija muške odeće

Напиши коментар