ШоуБиз

Гвен Стефани – стилизирана трудница!

Гвен Стефани со својата појава ги остава сите без здив. Дали се работи за гала вечер или во домашно издание, популарната пеачка и дизајнерка секогаш е дотерана.

Иако од неодамна е откриено дека популарната пеачка е во друга состојба, и дека ќе роди трето дете, деновиве се појавија фотографии кои говорат дека пороѓајот може да е многу блиску. Се шушка дека детето ќе биде машко. Гвен е мајка на две момчиња од 7 и 5 години

gven-stefani-1390383051-24832

Напиши коментар