ШоуБиз

Хелена Розга лута за коментарите за чевлите!

Да немав спонзорство од дизајнерите, сигурно ќе ме гледавте со многу малку промени во текот на годините. Сметам дека е невкусно да правите промена на чевлите и фустаните секој ден“, луто одговори пеачката Хелена Розга.

Откако фановите на фејсбук страната на пеачката Розга и забележаа дека безброј пати ги облекла истите чевли и јавно ветиле дкеа ако треба тие ќе и купат други, хрватската пеачка огорчена се огласи за овој настан.

Пеачката ја погодило што фановите и рекле дека истите кондури ги облекла 59637 пати. Со тоа Розга напишала подолго образложение.

„Гледам дека моментално главен проблем на нацијата е грижата за моите штикли. Ајде да го решиме тоа: Ќе ги облечам уште 100 пати! Во земјата во која бројот на невработени е повеќе од 380.000 и преку третина се на работ на сиромаштијата, невкусно е да менувате кондури и фустани секој ден!“, пишала пеачката.

Jelena-rozga3-480x5212-1-670x446 Jelena-rozga5-480x82 Jelena-rozga-z-670x446

Напиши коментар