man fashion

H&M со нова машка пролет/лето колекција за 2014

Новата колекција на H&M пролет/лето за 2014 година, содржи секојдневни модели за престојните топли месеци. Таа е составена од лесни парчиња во пријатни бои.

Шведскиот бренд во соработка со моделот Sean O’pray ја претстави нивната најнова пролет/лето колекција. Сесијата е фотографирана во неделен секојдневен амбиент.

HM-Spring-Summer-lookbook-OOTD-Magazine-2  HM-Spring-Summer-lookbook-OOTD-Magazine-4 HM-Spring-Summer-lookbook-OOTD-Magazine-6 HM-Spring-Summer-lookbook-OOTD-Magazine-7 HM-Spring-Summer-lookbook-OOTD-Magazine-770x513

Напиши коментар