← НАЗАД НА БОЗА

И на ѕвездите им се случуваат незгоди: На Камерон Дијаз и пукнаа фармерките!

И на ѕвездите им се случуваат незгоди: На Камерон Дијаз и пукнаа фармерките!
591 Читања

Камерон Дијаз е уловена вчера во Калифорнија додека го пие своето утринско кафе. Не го привлекло вниманието тоа што ужива во кофеинот, туку еден детаљ на нејзините панатлони.

Грешки на сите можат да им се случат, но во случајот на Камерон Дијаз е малку изненадувачки. Но, бидејќи фотографиите настанале во утринските часови, сè е простено.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk