ШоуБиз

“Иако е дел од моето минато, Џастин е моја инспирација”

Иако некогаш беа пар, Бритни не се срамеше да признае дека Тимберлејк е нејзина голема музичка инспирација.

“Му се восхитувам на неговиот талент. Јас сум негова голема обожавателка, ги имам сите негови дискови”, изјавила Бритни.

“Освен Џастин, и Бруно Марс има прекрасни песни. Мило ми е што и помладите генерации знаат да ја препознаат добрата музика. Иако Џастин е мојот бивш дечко, тој е мојата инспирација”, не криела Бритни.

Напиши коментар