Sweet Home

Идеите за цртежи на стакло може да ви го направат слободното време поубаво!

Ако барате хобија кои ќе ви се забавни и во исто време ќе сте корисни, цртањето на стакло е токму тоа што ви треба. Ако пак сте некој кој сака да црта, дополнително ќе дојде до израз вашата креатвност. Всушност ќе ви биде доста интересно иако воопшто и не сте го пробале ова претходно. Едноставно е и забавно.

И да не знаете што да нацртате, не се грижете има милиони идеи со цртежи на стакло. Во прилог се само дел од нив.

g3

 g2

 g5

g6

Напиши коментар