Дестинации

Идиличен хотел на Снаторини

Санторини е позната дестинација во Грција, создадена во античкото време, со огромна вулканска ерупција…

Ние денска уживаме во погледот на овие вулкански карпи и ѕидови, меѓу кои се сместени многу идилични згради. Една од нив е и луксузниот бутик хотел, наречен Iconic Santorini.

Со своите модерни удобности, прекрасен мебел и архитектура, овој луксузен хотел ќе ги маѓепса дури и најсложените гости. Тој нуди 22 соби, секоја уникатна на свој начин. Единствената зедничка особина им е приватната вернада, која е опремена со удобен мебел, од која гостите можат да уживаат во погледот на островот и Егејското море кое едноставно ќе им го одземе здивот. Со традиционална грча архитектура, овој е многу пријателски настроен, и испреплетен е со познатата грчка атмосвера на чисто спокојство.

Гостите на овој прекрасен хотел кој се наоѓа во населбата Имеровигли можат да уживаат и да ги поминат своите денови во инфинити базенот или романтичниот ресторан. Покрај тоа, овој остров е сам по себе исполнет со прекрасни и магични места кои можат да се откријат.

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

IDILIČNI ICONIC SANTORINI HOTEL

 

Напиши коментар