ШоуБиз

Има 16 години и веќе е со три пластични операции!

Се шпекулира дека Кајли Џенер, најмладата сестра на Ким Кардашијан го средила носот, ги здебелила усните и ставила ботокс.

Не е тајна дека сите од фамилијата Кардашијан практикуваат пластични операции, а за тоа најдобар пример е Кајли Џенер, полусестрата на Ким која има 16 години и веќе се одлучила за хирушки интервенции.
Докторите Гуида и Бруно од Лос Анџелес ги споредуваа фотографиите на Кајли од минатото со тоа како изгледа денес и најдоа многу разлики.
Kloi-Kortni-i-Kim-Kardasijan-1-670x756

Напиши коментар