Prison brake

Имате мачка? Погледнете колку овие животни се приврзани за сопствениците!

Направено е истражување колку и како животните се проврзуваат за сопствениците. Во виденово може да се види за кучињата и за мачките дали се приврзуват за луѓето и како. Целото поврзување го споредуваат со нас луѓето.

Интересно споредување кое ќе ви ги прошири видиците:

Напиши коментар