Мода

Ирина Шајк во летна колекција костими за капење на “Beach Bunny”

Ирина Шајк е девојката која ја одбрааа Beach Bunny за презентација на колекцијата костими за капење за 2014. Бикините се со шарени мотиви, темни бои и во самата колекција вклучени се марами и фустани за на плажа.

Погледнете ја сексипилната Шајк.

Irina Shayk for Beach Bunny 2014 Collection Irina Shayk for Beach Bunny 2014 Collection-001 Irina Shayk for Beach Bunny 2014 Collection-002 Irina Shayk for Beach Bunny 2014 Collection-003 Irina Shayk for Beach Bunny 2014 Collection-004 Irina Shayk for Beach Bunny 2014 Collection-006 Irina Shayk for Beach Bunny 2014 Collection-007  Irina Shayk for Beach Bunny 2014 Collection-009 Irina Shayk for Beach Bunny 2014 Collection-010  Irina Shayk for Beach Bunny 2014 Collection-012 Irina Shayk for Beach Bunny 2014 Collection-013

Напиши коментар