← НАЗАД НА БОЗА

Искористете ги старите котури за кабел

Искористете ги старите котури за кабел
659 Читања

Повторно сме со генијални идеи за декорација на вашиот дом. Овој пат како идеја се старите котури од кабел. Сигурно сте виделе, можеби и веќе сте го фрлиле, меѓутоа ако ви се наоѓа при рака, можете да размислите и да го употребите. Разгледајте ги прекрасниве идеи како во еден момент толку неважно парче дрво, може да се претвори во многу шик намештај 🙂

 

163 243 332 426 526

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk