← НАЗАД НА БОЗА

Испробајте го овој одличен рецепт за груби раце, испукани пети и курје око

Испробајте го овој одличен рецепт за груби раце, испукани пети и курје око
4136 Читања

Овој рецепт е делотворен и проверен а ви требаат само две состојки! Ви носиме одличен рецепт за груби раце, испукани пети, курје око, криви нокти на нозете. Овој рецепт е делотворен и проверен а потребни ви се само две состојки! Глицерин кој можете да го купите во аптека (глицерол) и медицински алкохол 70%. Измешајте ги во пропорции 1:1.

Наутро и навечер мачкајте од оваа мешавина на грубата кожа на рацете, нозете, петите и сите други критични места. Фантастичните резултати ќе бидат видливи по шест дена!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk