ШоуБиз

Иван Ивановиќ: Станија е цела избодена!

 

Водителот Иван Ивановиќ ја исмеваше Станија во својата емисија „Вечер со Иван Ивановиќ“. Доколку се работи за него, нема место на кое старлетата не е избоцкана.

Станија вели дека 36 пати ја боделе во коленото. Сега званично нема место каде што не е боцкана рече водителот и направи прав делириум во студиото.

Да потсетиме, старлетата ја нападна Милан Беко, а таа му одговори дека е убиец и крадец.

Напиши коментар