man fashion

Изберете хит модел очила за сонце!

Откако изгреа сонцето, сфативме дека како моден детаљ мораме и треба да ги вклучиме и очилата. Постојат различни типови и соодветно вашата форма на глава, треба да се одбере и таков модел.

Искористете ги примерите и посветете се и на ова. Со добри очила сигурно, рибите нема да може да одолеат на вашиот шарм.

Постојат неколку типа очила:

  • RAY-BAN Wayfarer очила
  • Очила со кружна рамка
  • Авијаторки
  • Очила со четриаголна рамка

 

sungway sungava sungd sungroound

 

Напиши коментар