← НАЗАД НА БОЗА

Изгледаше како обично момче кое со креда шкрта по дворот. Неговиот цртеж го расплака светот (Видео)

Изгледаше како обично момче кое со креда шкрта по дворот. Неговиот цртеж го расплака светот (Видео)
1111 Читања

Ова кратко видео кое трае две минути расплака милиони луѓе ширум светот. Видеото е снимено според вистинска случка кој се одиграла во Ирак. Момчето останало без мајка и сега мора да расте само…

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk