ШоуБиз

Ја исмејуваат Ким на интернет

Ким Кардашијан конечно се најде на насловната страница на Вог. Иако Ана Винтур, уредникот на престижното списание изјавила дека Кание не морал да ја моли за ова сликање, никој не поверувал дека веднаш ќе тргнат лавина од пародии на сметка на популарниот пар.

Кание и Ким се познати како младоженец и невеста. Старлетата е повторно во венчаница, а сите кои го купувале ова списание рекле дека го дочекале овој број на нож, односно дека ќе престанат да го купуваат.

Од познатите најпрва Сара Мишел Гелер, познатата Бафи најавила дека се откажува од претплатата на овој познат магазин, а по нејзините стапки тргнале и останатите. Први со фотомонтажа тргнале Џејмс Франко кој своевремено направил и пародија на Каниевиот спот во кој глуми негова вереница.

Следат и останатите, подеднакво иновативни.

Ruganje na Kim 2

Ruganje na Kim 3

Ruganje na Kim 4

 

Напиши коментар