ШоуБиз

Ја знаете како “Лепотицата од Волкот на Вол Втрит“, а сега не би ја препознале!

Марго за доделувањето на „Оскарите“, се појави со темна коса, јака шминка и со тоа беше скоро непрепознатлива, додека од секс бомбата каква што беше на филмот, сега отишла во сосема друга насока.

За Марго Роби многумина изгубија глава и им остана врежана во срцата, откако како сопруга на Леонадрдо Ди Каприо се појавуавше гола на сцените.

Tan2014-3-3_1326402_1-670x951 vuk-sa-vol-strita

Напиши коментар