Мојата кујна

Јајце во срце од виршла

Кога се работи за креативност, сигурно ќе сакате вашата љубов да ја изненадите со добри идеи и во кујната.

За ова јадење ќе ви требаат две виршли, две јајца, две чечкалици, сол, бибер, масло и малку внимание.

(7)

 

Напиши коментар