Мода

Jimmy Choo колекција за пролет/лето

Jimmy Choo ни претставува нешто свежо, во својата колекција за пролет/ лето 2014, што навистина заслужува внимание…

Оваа единствена колекција ги претставува новите модели на сандали и чанти.

JIMMY CHOO KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO

JIMMY CHOO KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO

JIMMY CHOO KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO

JIMMY CHOO KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO

JIMMY CHOO KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO

 

Напиши коментар