← НАЗАД НА БОЗА

Како изгледа совршениот модернистички дом ?

Како изгледа совршениот модернистички дом ?
801 Читања

Минимализмот, луксузот и едноставноста, барем во поглед на стилот се клучните фактори, кои влијаат на изгледот на еден од најсовршените модернистички домови во светот. Ова фантастично место за живеење се наоѓа во Panorama, Voula , Грција. Преубавиот поглед на море и влажниот ароматичен воздух се само дополнителни ефекти. Ентериерот е модерно дизајниран, во него преовладува италијански мебел и вредни декоративни елементи.

Ова луксузно место има:  Hi tech телефонски центар, алармен систем, компјутерска мрежа, внатрешно подно затоплување на секој кат, домашно кино, соба за игри, кујна, трпезарија, спални, тоалети, централен сателитски систем, централен вакуумски систем, надворешно џакузи, базен. Совршеното сценарио го надополнуваат преубавиот водопад и светлосните ефекти…

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk