ШоуБиз

Како мама во најубавите години: Ќерката на Ким Бесинџер го покажа затегнатиот задник!

Ќерката на Ким Бесинџер и Алек Болдвин, Ајрланд Болдвин уште еднаш го покажа задникот. Оваа осумнаесетгодишна девојка преку Инстаграм ги исвести оние што ја пратат дека ужива на плажа со нејзиниот дечко сурфер.

Foto: Instagrama/irelandbbaldwin

Како што рековме, Ајрланд сака да го поминува времето во друштво на својот дечко Слејтер Траут.

–          Никогаш во животот не сум запознала по неверојатна личност од Слејтер. Тој е мојот најдобар пријател. Можеме да лудуваме во јавноста, приватно или боло каде и секогаш да се смееме – изјавила ќерката на познатиот холивудски пар.

Foto: Instagrama/irelandbbaldwin

 

 

Напиши коментар