man fashion

Како може да ги комбинирате патиките со одело

За посебен и модерен изглед на младите мажи кои не се предодредени за чиста класика одлично е кога ќе комбинираат спортски патики со класично одело. Оваа комбинација е одлична за оние кои не сакаат да бидат класични, а некогаш пригодата тоа го бара од нив.

Во прилог ви нудиме неколку фотографии на кои може да видите какви комбинации може да направите, а при тоа да бидете модерни и да изгледате убаво.

Напиши коментар