Убавина

Како правилно се витка косата со самолепливи витлери

За секси изглед на вашата коса и фризура со повеќе волемен користете самолепливи виклери. Безболен метод што воопшто нема да ја оштети вашата коса, а ќе ви даде совршена форма.

Но важно е да знаете како правилно треба да ја поделите косата на прамени за локните да изгледаат убаво. Освен тоа како што ќе видите на видео упатството пред да го аплицирате виклерот треба да го испрскате праменот со лак за коса.

На крај откако ќе ја навиткате цела коса треба да користите фен за лакот да се фиксира и полесно да се оформат локните.

Еве како изгледа процесот на работа:

Напиши коментар