Мојата кујна

Како се прави пица? (Видео)

Сакате да направите пица иста како од италијански ресторан? Тука сме да ви покажеме како тоа да го направите. И ние бевме во потрага по идеалната комбинација на сите состојки и ја пронајдовме. Во ова видео можете да ја погледнете подготовката на тестото и филувањето, како и крајниот резултат.

Напиши коментар