Мода

Кара Делевинге за DKNY

Британската девојка, Кара Делевинге оваа година ја освои модната сцена.

Првенствено се појавила во кампањата на Mulberry, потоа на YSL, а сега го освои и престижниот DKNY.

Кара и Елиза Каминг се представени на главните фотографии за престојниот пролет/лето каталог. Компанијата направи снимање во Њу Јорк, при крај на минатата година. Фотографиите се стварно прекрасни.

Кара е позната како не уморна лепотица, што се покажува од ден во ден. Во една прилика изјави: „Сакам да правам музика, сакам да глумам, сакам да пеам, сакам да работам се што знам и можам..“

Како ви се допаѓа на вас кампањата?

luksuz-moda-trend-kolekcija-dkny-cara-delevingne (1) luksuz-moda-trend-kolekcija-dkny-cara-delevingne (2) luksuz-moda-trend-kolekcija-dkny-cara-delevingne (3) luksuz-moda-trend-kolekcija-dkny-cara-delevingne (5) luksuz-moda-trend-kolekcija-dkny-cara-delevingne (6) luksuz-moda-trend-kolekcija-dkny-cara-delevingne (7) luksuz-moda-trend-kolekcija-dkny-cara-delevingne (8) luksuz-moda-trend-kolekcija-dkny-cara-delevingne (9)

Напиши коментар