ШоуБиз

Клои и Ламар ја продаваат куќата!

Тешко е да ја згрешиш куќата.  Ова е куќа која вреди 5.5 милиони американски долари, како што е објавено во нивната емисија “Keeping Up With the Kardashians”, и се разбира „Клои и Ламар“.

Познатата двојка Клои Кардашиан и Ламар Одом ја продаваат куќата во Лос Анџелес, Сен Фернандо Долината, сега откако се разведоа. „Вереме е за нов почеток“ – рече Клои за новото издание на Британскиот Космполитен. Тие ја купија куќата во 2009 за 3.9 милиони долари, и дополнително се вложени уште 1 милион долари за нејзина реконструкција.

1cc7caaf-79d3-46b1-be85-94226e70442b_5-khloe-and-lamar 3a9fe97a-df3e-417d-aa40-2e825d3deb0f_19-khloe-and-lamar 3b279ce7-6413-4c2b-847a-3119f370089f_16-khloe-and-lamar 6c9f1cbd-0ccd-4c11-a6af-ffa044dbae05_18-khloe-and-lamar 7a7e2c6a-b625-4557-bbbd-b7f90ab5dd7b_6-khloe-and-lamar 7e0567ae-576f-49d7-b725-268d345190cc_22-khloe-and-lamar 8cd654bf-5992-4f74-90c7-e6bcdd8b407c_12-khloe-and-lamar 9c49fff3-fd6a-40a1-a47a-d2b593f1a840_8-khloe-and-lamar 73e3ea4a-89d5-422a-9f29-70a27c88c322_13-khloe-and-lamar 91e6b25b-2055-4d17-8044-51036a5a1b93_21-khloe-and-lamar 199a8ce4-c8f8-4337-948e-33cd9034f9f9_15-khloe-and-lamar 61844fa8-cc11-456a-84fa-2374731f5792_4-khloe-and-lamar 362032cd-83bf-4383-8aa0-57c28f058369_2-khloe-and-lamar 444182fe-1406-4885-8036-24479df0400d_7-khloe-and-lamar 6635078f-70ff-463d-b3b5-3af802c77e54_10-khloe-and-lamar ab9ef1dc-9a86-4bfd-9d41-313d0824c878_1-khloe-and-lamar ae8f9d74-b971-4fda-b02b-41b9b2b447ad_17-khloe-and-lamar c2c43c29-188f-4aa7-97c0-ce31b8fe4359_11-khloe-and-lamar c0333913-22b1-4455-bd5d-97f5b54c330e_20-khloe-and-lamar cb5a7ad1-7086-4f33-951e-3ca85cf1cbdb_14-khloe-and-lamar d6958fb9-08da-4cda-b29f-58b0743ff7c1_23-khloe-and-lamar dc16d68b-9b4a-43e7-b4b9-482c7f81fc56_9-khloe-and-lamar e28f6ff6-e98f-4b13-a0de-86472acf2c0e_3-khloe-and-lamar

Напиши коментар