← НАЗАД НА БОЗА

Кога мали девојчиња препејуваат песна од цртанот Frozen

Анимираниот филм Frozen, предизвика и лавина од видеа во кои мали дечиња ја препејуват песна од него. Во ова видео нема да се прикажат добри гласовни можности на слатките Меди и Зои, туку нивниот шарм, чистота, убавина и слаткост. Кој не би сакал едно вакво детенце дома.

Погледнете:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk