Sweet Home

Кога соништата се остваруваат

Сé е како во соништата… убав бел дом, со едноставна а преубава внатрешност, бел намештај, големи прозорци со поглед во зеленило, лулашка во дворот.

Ова го имаме во мислите, а некој ја има среќата да го има во реалноста.

Внатрешноста е уредена со фини и природни материјали од дрво и памук. Прозорците се прекриени со големи кепенци кои даваат афтентичен изглед на домот.

Погледнете ја кратката галерија која може со сигурност да ви биде добра инспирација:

Напиши коментар