Sweet Home

Кога животот на мачката и го спасува куче!

Мачето имало само два дена. Прекриено со црви, кои како да знаеле дека и се ближи крајот. Во секоја смисла го делеле пар моменти од смртта.

Тогаш го забележало кучето. Овој пат за нејзина среќа тоа било среќна околност, затоа што Опи ја донел газдарицата до мачето кои мјаукало едвај нечујно.

Мачето било однесено кај ветеринар. Па било избањато, хрането и чувано.

Погледнете ја цела приказна низ слики.

cica-maca-foto-imgur-1389796234-428303 cica-maca-foto-imgur-1389796234-428305 cica-maca-foto-imgur-1389796234-428307 cica-maca-foto-imgur-1389796234-428309 cica-maca-foto-imgur-1389796234-428313 cica-maca-foto-imgur-1389796234-428315 cica-maca-foto-imgur-1389796234-428319 cica-maca-foto-imgur-1389796234-428321 cica-maca-foto-imgur-1389796234-428325 cica-maca-foto-imgur-1389796234-428327 cica-maca-foto-imgur-1389796234-428329 cica-maca-foto-imgur-1389796234-428331

Напиши коментар