Мода

Колекција Hermès есен 2014

Некои може да ја наречат оваа колекција елегантна, богата, класична, или дискретна. Но без оглед на тоа, наједноставно може да се каже: токму тоа што го сакате од Хермес. Луксуз! Во последните неколку години овој бренд создава колекции кои ја персонифицираат идејата за неверојатен квалитет и изработка. Она што овој бренд го носи е и флуидност и едноставност, во прекрасни кружни здолништа направени од егзсотична кожа, и моќни минимал капути со убави нијанси во кашмир.

 

Напиши коментар