← НАЗАД НА БОЗА

Колку пати сте сонувале ова да го направите?

Колку пати сте сонувале ова да го направите?
620 Читања

Често имаме сонови, кои со кои сакаме да направиме штета, а притоа да не бидеме казнети.

Епа во видеово се случува токму тоа. Колите им ги прска со спреј, меѓутоа … 🙂

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk