ШоуБиз

Кортни Кардашијан користи лажна куќа во ријалити шоуто (Видео)

Неодамна беше откриено дека куќата каде што се прикажува ријалити шоуто “ Keeping up with the Kardashians”, не куќата каде што семејството живее, а сега според странските медиуми со таа тактика се послужија и Кортни Кардашијан и нејзиниот вереник Скот Дисик заради сигурноста на своите деца.

Имено, куќата не е во сопственост на семејството, туку изнајмен простор.

Иако одлучија да го сокријат надворешниот изглед, семејството Кардашијан со гордост ја покажува внатрешноста од вилата:

“Фановите се појавуваа на врата и ѕвонеа, неколку пати повикавме полиција. Ме плашеше кога доаѓаа непознати луѓе”, објаснува Ким. Поради тоа семејството Кардашијан реши да ги промени плановите и да изнајми вила во близина на нивниот дом.

https://www.youtube.com/watch?v=eKYjE9AgXLs

Напиши коментар