ШоуБиз

Косата на Никол Ричи со боја на лаванда

Никол Ричи го промени имиџот и наместо палви кадрици, сега има коса со виолетова боја.

Никол уште минатата неделa ги залажа фановите на Инстаграм така што постави фотографија обработена во фотошоп каде позира со коса во бојата на лаванда.

Меѓутоа, денеска со сигурност можеме да кажеме дека овој пат тоас навистина го напарви. Првата фотографија веројатно претставуваше само тестирање на реациите на јавноста, или едноставно најава за она што планира да го направи, но едно е сигурно, сите се апсолутно воодушевени!

20

Напиши коментар