← НАЗАД НА БОЗА

Кожени јакни за „мачо“ стил

Кожени јакни за „мачо“ стил
544 Читања

 Сега е вистинскиот момент да изберете една ваква кожена јакна за првите потопли денови. Изборот треба да се раководи најпрво од вашиот личен стил, односно дали е тоа повеќе спортски или повеќе елегантен. Бидејќи јакната во секој случај треба да се усогласува со останатата ваша гардероба.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk