Bridal

Кратки венчаници

Многу млади парови, или не сакаат или пак немаат можности да направат свадба за многу гости, и поради тоа, прават едноставна свадба со малку гости. Невестите кои прават таква свадба, во главно бираат кратки и едноставни венчаници. Нема потреба да се претерува со изгледот доколку целата венчавка е сосема скромна и едноставна.

Но, невестите кои имаат едноставна венчаница не мора да бидат ништо помалку убави од оние кои имаат раскошни венчаници, само треба да знаат да ги искомбинираат сите детали. Ние денеска ќе ви покажеме неколку примери и идеи за идните невести.

 

 

 

 

Напиши коментар